Начало ›Статии ›10 проекта за декорация с вестник

10 проекта за декорация с вестник



11.04.2014 г.

10 проекта за декорация с вестник


Всеки ден си купувате и четете вестници. След като ги прочетете вестниците трябва да бъдат рециклирани. Но още по-добре би било ако ги използвате за декориране на своя дом. С вестниците може да трансформирате някои предмети от интериора на дома, или цели помещения. Вижте няколко интересни проекта и изберете този, който най-добре ще се впише в интериора на дома ви.

Не се притеснявайте да покриете стената

10 проекта за декорация с вестник

Знаете че вестниците са изработени от хартия. Тапетите също са изработени от хартия. Следователно може да използвате старите вестници, за да декорирате някоя от стените в дома си, например в спалнята, или още по-добре в офиса. Еклектично, модерно и много креативно решение. И разбира се много екологично.

Декоративен венец от вестник

10 проекта за декорация с вестник

Направете си декоративен венец от стар вестник. Не е задължително да правите венец от рози, бъдете изобретателни и направете свой собствен вариант. Венецът от цветя е много женствен и неутрален декоративен елемент, подходящ за всеки сезон и всеки стил.

Нощно шкафче от вестници

10 проекта за декорация с вестник

Правено е с книги, така че, защо да не го направите и с вестници? Нощното шкафче от вестници е лесен за направа, евтин и въздействащ елемент от обзавеждането, който изненадва без да се натрапва.

Декорирайте ключовете за осветлението

10 проекта за декорация с вестник

Ключовете за осветлението са малки детайли, които обикновено никой не забелязва. Това може да се промени, ако ги декорирате с вестник. Проектът е изключително лесен, дори и за начинаещи. Само трябва да свалите външния панел и да го облепите с вестник.

Изкуство за стената от вестник

10 проекта за декорация с вестник

Вместо да купувате произведение на изкуството за стена, си направете сами такова. Намерете интересна изрезка от вестник, която хваща окото и има някаква стойност за вас и я окачете в рамка на стената.

Освежете абажура на настолната лампа

10 проекта за декорация с вестник

Ако абажурът на старата ви лампа е поизносен и покрит с петна, бихте могли да прикриете следите на времето, като го облепите с вестник. Лампата ще се превърне в забележителен аксесоар от интериора на дома ви, без да изглежда прекалено кичозно.

Стол декориран с вестници

10 проекта за декорация с вестник

Придайте собствен стил на старите столове като ги облепите с изрезки от стари вестници. Така ще прикриете техните несъвършенства и ще ги превърнете в уникални елементи от обзавеждането.

Ваза от бутилка декорирана с вестник

10 проекта за декорация с вестник

Не изхвърляйте непотребните бутилки от вино. Облепете ги с изрязани заглавия от вестници и ги използвайте като оригинални вази. Комбинирайте няколко бутилки от вино, с различна големина и форма, за да създадете интересна декоративна композиция за вашата дневна.

Вестници вместо тапети в тоалетната

10 проекта за декорация с вестник

За тези, които обичат да четат вестник в тоалетната, тапетите от вестник са перфектния вариант.

Освежете стария скрин с декупаж с вестници

10 проекта за декорация с вестник

Ако скринът в спалнята ви вече се е поизносил и поиздраскал, но все още е здрав и функционален, защо да не му вдъхнете нов живот като го декорирате с вестници.

Източник: homedit.com
Посещения: 13678




Коментари

Добави коментар



Фирми Продукти Услуги
Основни категории
 
Брамак покривни системи ЕООД
Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух...

 
Containex GmbH
Вашият специалист за контейнери и мобилни пространствени системи.CONTAINEX разполага с модерни контейнерни депа в България -...

 
Софстройремонт ЕООД
Софстройремонт предлага всички видове външни и вътрешни ремонти, довършителни работи и извозване на строителни отпадъци. 2...

 
Крее София ЕООД
Крee България е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и...




 



Тагове Статии